Deze mannengadgets mag je niet missen in 2022

Deze mannengadgets mag je niet missen in 2022

Mannengadgets. Wie gaat er niet van watertanden. Er bestaat al zoveel moois en ieder jaar verschijnen er nieuwe parels die het leven van jou en je bro’s makkelijker maken. Benieuwd wat Techië en Gadgetland voor ons in petto hebben dit jaar? Lees dan lekker verder en zet alvast wat flappen opzij voor deze ultieme mannengadgets van 2022. 

De key finder voor warhoofden

Je verliest eerst je telefoon, dan weer je sleutels en je kunt ook je tas niet vinden. Je zou zweren dat ze op tafel lagen… De hitte stijgt naar je hoofd en je huis is overhoop. Wij stellen je voor: de key finder. Draai hem aan de ijzeren ring en je weet voortaan precies waar je sleutels liggen. Als je deze mannengadget aan je telefoon koppelt, kun je ‘m namelijk lekker hard af laten gaan. Hij haalt in z’n eentje makkelijk 120 decibel, de schreeuwlelijk. Gevonden!

Bron afbeelding: Bol.com

Lekker bakkie doen in je bak

Een auto is leuk. Een auto met gadgets nog veel leuker. Als je veel onderweg bent en de bekleding ondertussen op je af komt, weet je dat het anders moet. Kom maar door met wat extra comfort! Here you go: er bestaat eindelijk een koffiezetapparaat voor in de auto! Op volle batterij kun je vier kopjes gloeiend heet zwart genot klaar maken. Met de usb-kabel laat je hem binnen een poep en een scheet weer op. Zei iemand scheten?

Bron afbeelding: Bol.com

On a roll met een oprolbare tv

Heb je al met open mond naar opvouwbare smartphones zitten kijken? Dan dagen wij je uit tot die centimeter extra. Komt ‘ie: oprolbare televisies. Deze gadget is nog in ontwikkeling, maar hangt binnenkort misschien wel in jouw woonkamer. Een oprolbare tv is onwijs handig als je huisgenoot niet van afstoffen houdt, maar wel van een opgeruimd huis. Je rolt hem op, zet hem in de kast en haalt hem weer tevoorschijn als de klok filmuurtje slaat. Top!

 

Bron afbeeldingen: Coolblue

Fris onderweg met BRO-TO-GO

Eentje in de categorie waarom-bestond-dit-niet-eerder: de BRO-TO-GO wipes voor onderweg. Hoe groot of klein je avonturen ook zijn, met een 2-pack BROWIPES op zak sta je overal je mannetje. Frisser dan ooit tevoren. Na gebruik knikker je ze gewoon het toilet in, ze zijn namelijk 100% afbreekbaar. Lekker duurzaam. 

 Minibar in jerrycanvorm

Ga je klussen of ga je zuipen? Da’s de vraag bij deze dorstige gadget voor mannen. Vanbuiten lijkt het een jerrycan, van binnen blijkt het een minibar. Wat een winnaar. Hij is verkrijgbaar als gin variant, whisky en nog veel andere soorten (alcoholvrije) dranken. Een toffe showstopper op de camping of voor in de tuin. Goed om in huis te hebben, goed om cadeau te doen aan je bro’s. 

 Bron afbeelding: Bol.com

Let’s gooooo met Nintendo

1985 prime timers: laat jullie horen! Dit is een gadget voor op je verlanglijstje. Het gebroken witte omhulsel, de A, de B, het zwarte bedieningskruis, de souplesse. Nintendo weet precies wanneer ze moeten aanbellen met dit soort grandioze releases. Precies zoals ‘ie vroeger was, terug naar die gamesessies ‘s avonds na bedtijd onder de lakens. Deze herziene versie krijg je met de klassieker Super Mario Bros en 2 extra spellen. Een knaller voor elk moment.

 Nintendo

Bron afbeelding: Bol.com

Tikken op een ergonomisch toetsenbord

Klinkt saai, is geweldig. Deze luxe gadget voor mannen zul je misschien niet gelijk als jouw nummer één bestempelen, maar kan verrassend uit de hoek komen. Wie houdt er dan ook niet van comfort en gemak? Wij wel. Daar zijn we Broducts voor. Dit luxe toetsenbord is een topper voor op je bureau of eettafel. Zo’n muisarm sluipt er toch snel in en daarom is het prettig om je gewrichten wat rust te gunnen. Een ergonomisch toetsenbord verdeelt de knoppen in twee diagonale helften. Zo kunnen jouw vingers met gemak over de letters razen zonder ‘s avonds in de kramp te schieten. 

Bron afbeelding: Bol.com

On fire met een massage gun

Iets te hard doorgebeukt in de sportschool? Dan wens je dat je deze knaller van een gadget in huis hebt. Deze massage gun heeft met zijn 2.000 stoten per minuut het effect van een zogeheten deep tissue massage: een techniek die doordringt tot de diepste kern van je spieren. Zo hoef je nooit meer op je fysio afspraak te wachten, alleen nog op de postbode. 

 Bron afbeelding: Bol.com

De gadgetwereld verrast ons weer met de vetste hebbedingetjes voor mannen. Van nostalgische gadgets tot gloednieuwe snufjes die je nooit meer kwijt wilt. Kijk ook even bij ons aanbod selfcare heroes. We’ve got you covered.