The Ultimate Undie Guide: de beste boxershorts voor heren

The Ultimate Undie Guide: de beste boxershorts voor heren

Lezen The Ultimate Undie Guide: de beste boxershorts voor heren 4 minuten Volgende Het grote knaldossier: Alles wat je moet weten over scheten

Wie zonder gezeik door het leven wil gaan, zorgt voor 5 sterren rondom z’n sterretje. Met het juist onderbroek model voel je je zelfverzekerd, voorkom je problemen onder de gordel en past je kleding beter. In The Ultimate Undie Guide lees je welk model bij jouw lichaam past en lossen we veelvoorkomende boxerfrustraties op. 

Verschillende soorten onderbroeken

Ooit nagedacht over wat voor boxershorts je dagelijks over je zaakje trekt? Met het juiste onderbroek model kom je op het moment supreme nog beter uit de verf. Dit zijn de beste boxershorts voor heren met een specifieke bouw.

Boxershorts met lange pijp

Sport je fanatiek of ben je gewoon gezegend met flinke bovenbenen? Boxershorts met lange pijp kruipen niet omhoog en snijden niet omdat ze een groot deel van je been bedekken. Ook lijken je benen optisch smaller in dit onderbroek model. 

Het beste ondergoed voor: mannen met iets meer bil, heren met aanwezige bovenbenen.

Boxershorts met korte pijp

Smal gebouwd? Dan zitten boxershorts met een korte pijp (ook wel trunks) top. Ze laten je bovenbenen namelijk breder lijken. Verder zit de tailleband lekker laag, waardoor deze boxer niet zo snel knelt of omslaat. 

Het beste ondergoed voor: heren met smalle bovenbenen.

Wijde boxershorts

Hoe relaxed: wijde boxershorts zijn helemaal terug. Daar zijn we blij mee, want dit chille model laat de boel lekker doorluchten en draagt heerlijk tijdens een bankhangdag. Laat maar waaien!

Het beste ondergoed voor: stevige heren, mannen die snel zweten

Herenslips

Tussen de verschillende soorten onderbroeken is er één onterecht het kneusje van de klas. De herenslip. David Beckham en Cristiano Ronaldo dragen ‘m en dat is niet voor niks. Herenslips zijn een uitkomst voor mannen met een stevig beenwerk, omdat ze geen pijpjes hebben die opkruipen. Verder lijken je benen optisch langer en wordt je zaakje gelift. Wat een topper.

Het beste ondergoed voor: heren met stevige dijbenen, mannen die flink geschapen zijn.

Herenstrings of jockstraps

Niks te verbergen? Show die ass dan in een herenstring of jockstrap. Praktisch is dit stukje stof ook. Het is onzichtbaar onder een strakke pantalon en wordt ook veel gedragen door sporters. 

Het beste ondergoed voor: heren die strakke broeken dragen, mannen die fanatiek sporten

Eerste hulp achter de rits

Van opkruipende pijpen tot een zweterige sauna in je broek. We zetten veelvoorkomende boxerfrustraties op een rij en komen met de oplossing. 

Mijn boxershort kruipt omhoog

Het nummer 1 probleem tussen je benen? Je boxershort kruipt omhoog. Opkruipende pijpjes voorkom je door te kiezen voor een andere maat boxershorts of een ander model. Mannen met flinke bovenbenen hebben minder kans op opkruipende boxershorts als ze kiezen voor boxershorts met een langere pijp. Heb je smalle bovenbenen? Ga dan voor een boxershorts met kortere pijpjes. 

Wat is het beste ondergoed tegen zweten?

Of je nu liftend in de sportschool staat of de beachboy uithangt in een tropisch oord: een klamme boxer is niet waar je zin in hebt. Zweters kiezen daarom het beste voor undies van ademend materiaal zoals 100% katoen of bamboe. Dat laatste spul neemt ongeveer 70% (!) meer vocht op dan katoen en voelt ontzettend zacht aan. Zo blijf je de hele dag fresh. 

Mijn ondergoed schijnt door

Een witte underpants onder een witte broek. Trek die maar uit! Als je je knickers liever niet aan de hele wereld wilt laten zien, trek je een huidskleurig exemplaar aan. Bij een blanke huid is rood ook een goede kleur en zwart is minder zichtbaar op een donkere huid. 

Hoe kan ik mijn boxers het beste wassen?

Geen zin om steeds een maandsalaris uit te geven aan nieuw ondergoed? Als je je boxers lief behandelt, gaan ze een stuk langer mee. Flikker ze dus niet gedachteloos in de wasmachine, maar check onderstaande punten even.

  • Was lichte en donkere kleuren apart van elkaar
  • Was katoenen boxershorts op maximaal 60 graden
  • Was felgekleurd ondergoed niet heter dan op 40 graden
  • Was synthetische boxershorts op 30 tot 40 graden
  • Stop je ondergoed niet in de droger; de hete temperatuur lubbert het elastiek uit

Met een passend jasje om je klokkenspel own je iedere dag. Altijd zelfverzekerd op pad? Probeer BROWIPES voor een extra dosis freshness na iedere NR2.