The Ultimate Packing Guide: Hoe jij zonder zorgen het vliegtuig instapt!

The Ultimate Packing Guide: Hoe jij zonder zorgen het vliegtuig instapt!

The Ultimate Kater Guide: Hoe Herstel je van een Koninklijke Kater Lezen The Ultimate Packing Guide: Hoe jij zonder zorgen het vliegtuig instapt! 3 minuten

De zomer is aangebroken en dat betekent dat het gauw tijd is om op vakantie te gaan. Alles is geboekt en jij moet nog inpakken. Het wordt een lange vlucht dus jij wilt zo comfortabel mogelijk kunnen vliegen. Hier hebben wij een paar essentials om jouw vlucht zo knus mogelijk te maken.

1. Paspoort

Je paspoort is misschien wel het belangrijkste wat je moet meenemen voor je internationale reis. Neem voor de zekerheid wel een kopie mee van je paspoortgegevens, want het kan gebeuren dat je paspoort wordt gestolen of je raakt hem kwijt. Je hebt dan wel je gegevens en misschien dat de ambassade in het land waar je bent, je zo sneller kan helpen. Neem altijd contact op met de ambassade als dit gebeurt en bekijk rijksoverheid.nl voor meer informatie.

 Bron afbeelding: rijksoverheid.nl

2. Nekkussen 

Het wordt een lange vlucht en jij wilt gaan slapen. Zonder kussen kan dat oncomfortabel worden, dus neem een nek kussen mee dat je vlucht zo prettig mogelijk verloopt. Je hebt allemaal soorten nekkussens die je bij duty free kan kopen en ook gewoon online of in de winkel. Een opblaasbare nekkussen kan je beste optie zijn, want het neemt weinig ruimte in beslag en je kan het gewoon weer opvouwen na je nachtrust!

Bron afbeelding: Bol.com

3. Oordoppen

Krijsende kinderen, luidruchtige en snurkende mensen kan vervelend worden. Neem daarom oordopjes mee die het geluid dempen zodat jij goed uitgerust het vliegtuig uit kan.

Bron afbeelding: Bol.com

4. Entertainment

Een vlucht kan heel saai worden, daarom is het een must om entertainment mee te nemen dat jij je niet verveeld. Neem een Ipad mee met je favoriete films er op! Misschien een goed boek die je eindelijk kan lezen in rust en een goede optie is een kindle van Amazon. Met Kindle heb je altijd je favoriete boeken bij de hand! 

Bron afbeelding: Bol.com

5. Bro To Go's

Eentje in de categorie waarom-bestond-dit-niet-eerder: de BRO-TO-GO wipes voor onderweg. Hoe groot of klein je avonturen ook zijn, met een 2-pack BROWIPES™ op zak sta je overal je mannetje. Frisser dan ooit tevoren. Na gebruik knikker je ze gewoon het toilet in, ze zijn namelijk 100% afbreekbaar. Lekker duurzaam. 

6. Powerbank

Altijd handig om te hebben, want dan zit je nooit zonder batterij! Is een must have in het vliegtuig maar ook zeker handig als je op je bestemming bent. 

Bron afbeelding: Bol.com

7. Toiletartikelen/ extra kleding

Neem toiletartikelen mee! Het kan gebeuren dat je koffer zoek raakt dus neem daarom altijd extra dingen mee zoals kleding dat je toch 2 dagen door kan met je handbagage. Vergeet niet dat je vaak maximaal 100 ml per artikel mee mag nemen in je handbagage. Koop reisflesjes waar je je favoriete producten kan meenemen in een kleine travel-proof verpakking!

Bron afbeelding: Bol.com

8. Gezichtscrème/ lippenbalsem

Neem een hydraterende gezichtscrème mee. De lucht kan droog worden in het vliegtuig en dat vind jouw huid niet zo leuk. Neem een crèmepje mee om toch fris en gehydrateerd aan te komen. Lippenbalsem is een must! Niemand houdt van gescheurde lippen, dus heb altijd lippenbalsem bij de hand.

Bron afbeeldingen: Bol.com

Broducts wenst alle bro’s een hele leuke en toffe vakantie!