Over ons

Het is 2020. Twee broers missen iets. Een mannelijk tegengeluid. Met de easy to use producten van Broducts wordt mannelijke verzorging woestaantrekkelijk voor elke bro. Of je nu dagelijks smeert met een arsenaal aan producten of je ritueel alleen uit deodorant bestaat.

Dit is Broducts.

Mannen met een missie

De bro’s van Broducts hebben één missie: het leven van mannen makkelijker maken. Dat doen we met innovatieve verzorgings- producten die passen bij de man en zijn lifestyle. Stoer, mannelijk en met een hoge funfactor. Producten waarmee je gezien wilt worden. De shit van Broducts maakt verzorging minder shitty. Daarom luidt onze missie:

Onze missie

Broducts maakt het leven van mannen makkelijker. Dat doen we met innovatieve verzorgings- producten die passen bij de man en zijn lifestyle. Stoer, mannelijk en met een hoge funfactor. Producten waarmee je gezien wilt worden. Met de shit van Broducts sta je altijd je mannetje.

We care about the world, man

Broducts zet de man op nummer 2 en de wereld op nummer 1. Dat doen we met innovatieve producten zonder crap.

BROWIPES™ zijn dermatologisch getest, grotendeels gemaakt van recyclebare materialen en doorspoelbaar. Wipe, flush and go!

Daarnaast hebben we als doel om al het papier dat geruikt is om BROWIPES™ te produceren terug te geven aan de natuur door middel van het planten van bomen.

Wipe that ass!

Broducts verovert de Europese markt met easy to use wipes in een stoer jasje. Doorspoelbaar en verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Uniek is de Bro To Go die zo in je broekzak slide. Handig voor onderweg of voor op een festival.